Category

Toyo téli gumi

A Toyo márka a 12. legnagyobb gumiabroncs gyártó a világon. Gyártói kapacitásukat folyamatosan növelik, illetve az elmúlt években megvásárolta a Silverstone Tires céget is. a Toyo a legelső abroncsgyártó, aki kihasználva az ország adottságait, téli és nyári tesztpályát építtetett Japánban.

Mára már egyre nagyobb teret hódít az autógyártók első szerelői piacán, ahol a távol keleti márkákon kívül, neves európai márkák is szívesen alkalmazzák.

Az Audi ma is előszeretettel alkalmazza a Toyo abroncsokat a Q7, RS5, RS4, modelleken, de a TT RS, illetve a TT-S is ezeket a gumikat kapja gyári szerelésben. Drift versenyeken is elismert guminak számít, 2013-ban a Toyo abroncsokkal nyertek Japánban.

Gumiabroncsaik évek óta a megbízhatóság és a sportos vezetés egyik mintapéldája lett. Így nyithatott elsőként üzemet az Amerikai Egyesült Államokban, ahol aztán néhány éven belül az autósportok meghatározó szereplőjévé. Személyautókra, teher járművekre és speciális különleges járművekre is egyaránt gyártanak abroncsokat.

És miért is szeretik valójában a Toyo termékeit?

Minőségéről talán az sokat elárul, hogy olyan autógyártók alkalmazzák, mint az Audi, a Toyota, vagy a Lexus. Röviden azoknál az autógyártóknál, melyek kapcsán először a felsőkategória és a száguldás jut eszünkbe.

A másik nyomós érv a Toyo gumiabroncsok mellett az, hogy megfizethető. Nagyon jó áron szerezhetjük be őket, hiszen a középkategóriás palettán helyezkednek el.

A Toyo téli gumi vásárlásával biztosan minőséget fogunk kapni, ezt számtalan teszt bebizonyította már.  Mivel minden típusú gumin szoktak tesztet végezni, a Toyo sem maradhatott el. Minden teszten kiválóan helytállt, így nem meglepő, hogy meghódította az egész világot.