Category

Téli gumi akció

Webáruházunkon keresztül, rendkívül kedvező áron elérhetőek akciós téli gumiabroncsaink.

Sajnos a mai napig is ki kell hangsúlyozni az emberek számára-, hiszen nem minden autós ilyen előrelátó-, hogy nyári gumival egyáltalán nem biztonságos télen közlekedni. Magyarországon az itteni időjárás végett indokolttá teszi azt, hogy miért is kell téli gumiabroncsokat felszereltetnünk.

Érdemes tehát profi gumiszervizhez fordulnunk, akik hiba nélkül elvégzik a gumiabroncs cserét.

Miről ismerhető fel a téli gumiabroncs?

A téli gumik ismertetőjele a lágyabb keverék, sűrűbb mintázat, és a cikk-cakkos lamellák a futófelületen. Ez jobb tapadást biztosít az utakon, a lamellás mintázat pedig a hóban lévő utazást könnyíti meg, hiszen ez segít megkapaszkodnia az abroncsnak.

Ezen kívül az oldalfalon található jelölésekről ismerhetjük fel. Fontos, hogy legyen rajta az M+S – azaz hó+sár- jelölés, valamint a hegy sziluettben egy hópihe jelölés is legyen megtalálható rajta.

A téli gumik hóban maximum 4 mm-es mintázatmélységig képes jól működni. Kisebb mélységgel maximum a száraz úton tudjuk használni, de ha hosszabb útnak indulunk, mindenképp le kell cserélni a kopott éli gumiabroncsokat.

 

Természetesen előfordulhat, hogy valaki nem engedheti meg magának, hogy vadonatúj téli gumiabroncsot vásároljon magának. Téli gumi kínálatunkban erre az esetre találhatunk egy kifejezetten jó alternatívát. Gondosan válogatott, használt téli gumiabroncsaik közül válogathatnak akciós áron. Ha nem biztosak milyen is Önöknek a legmegfelelőbb gumiabroncs, keressen fel minket bátran, és csapatunk segítenek bármilyen hasonló szakmai jellegű kérdésekben.