Mobil gumiszerviz

Ha hosszabb utazás előtt állunk, az alapvető műszaki felkészültség elengedhetetlen a családunk és az úton közlekedő többi autós érdekében. Számos kellemetlen helyzettől kímélhetjük meg magunkat, ha a hosszas utazás előtt elvégzünk egy pár ezer forintos kisebb javítást, illetve átvizsgálást. A rutin ellenőrzés során észrevehetünk olyan hibákat, amik az utazásunk előtt javíthatóak, így megúszhatjuk a kellemetlen helyzeteket. De, sajnos egy dolog bármikor szabotálhatja a kikapcsolódásunkat, esetleg egy fontos eseményt. Ez pedig nem más, mint egy nem várt gumidefekt.

Sajnos bárhol előfordulhat egy nem várt defekt vagy gumiabroncs hiba. Kellő szaktudás illetve szerszámhiányban ez sajnos nagy gondot okozhat. Lehet szó akár egy veszélyes durrdefektről, vagy egy ütközés során megrongálódott autógumiról, mobil szervizünkkel szinte bármilyen problémára készen állunk, legyen szó kisebb foltozásról, ragasztásról. Komolyabb hiba esetén sem kell feltétlenül aggódni. Bár nem elég egy gyors javítás, de ilyenkor sem kell feltétlen autómentőt hívni, hiszen cseregumikat is kiszállíthatunk az ilyen esetekre. Ezért jött létre a mobil gumiszerviz szolgáltatás, ahol szakszerű segítséget nyújtva, azonnal megoldják a problémát.

Szolgáltatásunk azért alakult, hogy Önnek Budapest és környékén segítséget tudjunk nyújtani, ha defektet kap, illetve, hogy a mai rohanó világunkban egy kényelmi szolgáltatást nyújtva otthon, esetleg munkahelyén könnyedén megoldjuk gumiabroncs problémáit.

Szervizautónk a legmodernebb technikák alkalmazásával gumiszerviz szolgáltatásunk (bárhol) elérhető. Az önellátó szerkezetének köszönhetően, sűrített, nagynyomású levegő előállítására is képes, amiből adódóan akár egy autópályán, akár egy pusztán is megvalósítható a gumiabroncs szerelés. Időhiány következtében nem csak vészhelyzetben hívhat minket, hiszen a mai világban sajnos sokunknak a napirendünk nem úgy áll össze, hogy szervizbe tudjuk vinni járművünket. Amíg Ön dolgozik, ügyet intéz, mi elintézzük a gumiszereléssel kapcsolatos teendőket. Nálunk nincsen órákig tartó sorban állás, sem hónapokkal előre leegyeztetett időpontkérés.

Hogyan is történik egy mobil gumiszerviz munkája?

A sérült gumik, illetve kerekek átvizsgálásra kerülnek, majd a felniről lekerül a gumi, és ha nagyobb sérülés keletkezett, gumirudat teszünk bele. Miután vissza lett téve a gumiabroncs, felfújjuk és centrírozzuk. A centrírozás egy kihagyhatatlan folyamat, hiszen ha ezt nem tennénk meg, használat során a futómű tönkre menne. A centrírozás során a felnire gumis súlyokat rögzítünk, amivel kiegyenlítjük az oldalakat. Ezután a kerék visszahelyezése az utolsó feladat.

Fontos tudni, hogy a 6 mm-nél nagyobb sérüléseket, illetve a gumi oldalfali sérülését nem lehet megjavítani még gumiszervizben sem, viszont ha csak a szelep sérült meg, azt könnyedén kicserélhetjük.

Szolgáltatásaink a következő problémákra tud helyszíni megoldást biztosítani:

  • Autógumi cseréje
  • Defektjavítás
  • Gumiabroncs tömlő javítása és cseréje
  • Bikázás, valamint akkumulátor cseréje
  • Autógumi szerelés, szelepcsere, és centrírozás