Mobil gumiszerelő

Mint tudjuk, az alapvető műszaki felkészültség elengedhetetlen, ha utazás előtt állunk, hiszen számos nyugtalanító helyzettől kímélhetjük meg magunkat. Mielőtt elindulunk, nem árt egy rutinellenőrzés, ezáltal nem lehet gondunk az utazás alatt, hiszen senkinek nem hiányzik, hogy a semmi középen ott ragadjon az autójával. Sajnos viszont közbeszólhatnak olyan helyzetek, amin a rutinellenőrzés sem segít. Ilyen például egy nem várt gumidefekt.

Kellő szaktudás hiányában sajnos ez nagy problémát jelenthet. Legyen szó egy veszélyes durrdefektről, vagy egy ütközés során megrongálódott autógumiról, az utazásunkat nagyon veszélyes folytatni. Mobil gumiszerelés szolgáltatásunk által nem kell autómentőt hívni, hiszen egy sokkal kényelmesebb szolgáltatással segítjük Önöket.

Mit jelent a mobil gumiszerelés szolgáltatásunk?

Mobil gumiszerelőink segítségével gyorsan megoldjuk problémáját, legyen szó akár egy defektről, vagy szezonális gumicseréről. Azoknak, akiknek nincs ideje, esetleg nem olyan munkarendben dolgoznak, hogy megengedhessék maguknak, hogy szervizbe vigye autóját gumicserére, a Mobil gumiszerelés szolgáltatás a legkézenfekvőbb megoldás.

Mobil gumiszerelőink arra törekednek, hogy régi és leendő ügyfeleinknek kényelmesen elvégezhessék szezonális gumicserét akár otthonuknál, vagy munkahelyükön. Ennek számos előnye van, hiszen rengeteg időt spórolhat meg, nem koszolja össze magát, valamint elkerüli a sorban állást és a várakozást a szervizben.

Mobil gumiszerelés szolgáltatásunk alkalmával megjavítjuk, illetve kicseréljük az út közbeni kárt szenvedett gumiabroncsokat. A 6 mm-nél nagyobb sérüléseket és a gumi oldalfali sérülése még szervizben sem javítható. Ha a szelep sérült meg, azt a helyszínen ki tudjuk cserélni. Nagyobb sérülés esetén, a megfelelő méret leadásával természetesen tudunk vinni új gumikat, amit a helyszínen fel is teszünk, hogy gondtalanul folytathassák az utazást.

Lehetőség van emellett szezonális gumiszerelésre is, hiszen mobil gumis autónk minden olyan eszközzel fel van szerelve, mintha csak gumiszervizbe vinnénk autóját, így ez bárhol megoldható, ahol Önnek a legkényelmesebb.

Milyen előnyei vannak, ha igénybe veszi gumiszerelő szolgáltatásunkat?

A helyszíni gumijavítás előnye, hogy nem kell behozni egy fix, meghatározott helyen lévő műhelybe az autót, esetleg a kereket. Elég csupán egy hívás mobil gumiszerelőinknek, majd a komplett javító felszereléssel igyekeznek az Ön segítségére. A mozgó szervizautó teljesen önellátó és mobilis, ami által a legkülönbözőbb helyszínekre sem probléma a kijutás.

Azoknak az embereknek, akik nem szeretnek gumiszerelőhöz járni, esetleg munkaidejük miatt nem engedhetik meg maguknak, hogy elvigyék szerelőhöz autójukat, a legkényelmesebb megoldásnak számít mobil gumiszerelési szolgáltatásunk.

Milyen esetekben keressenek fel ügyfeleink?

  • Autógumi csere, gumiabroncs tömlő javítása és cseréje esetén
  • Defektjavítás, szezonális gumiabroncs csere ügyében