Mobil gumiszerelés

Mobil gumiszerelés szolgáltatásunk abból a célból jött létre, hogy minél kényelmesebb szolgáltatást nyújthassuk az Ön problémájára. Ha defektet kapott, kátyúkár érte, elhagyta a kerékőrt, nincs pótkereke, esetleg nincs ideje gumicserére a mobil gumiszerelés szolgálásunkat ajánljuk Önnek.

A mobil gumiszerelés szolgáltatás lényege, hogy az út közbeni gumiabroncskárt szenvedett régi, illetve leendő ügyfeleinknek segítséget tudjunk nyújtani, hogy gondtalanul utazhassanak tovább. Emellett lehetőség van ügyfeleinknek szezonváltás alkalmával gumiabroncs cserére.  Szerelőink oda mennek ki, ahol Önnek a legkézenfekvőbb.

Valójában minek is menne el szervizbe, hogy órákat sorban álljon? Mobil gumiszerelőink elmegy az otthonához, irodájához, vagy az Önnek legpraktikusabb címre, majd ott a helyszínen megjavítjuk, kicseréljük gumiját.

Számos tévhit terjeng erről a szolgáltatásról, például az eget rengető árak. Árainkat tekintve kicsit sem tér el egy gumi műhelytől, sőt lehet, még olcsóbban is megússza.

Hogyan is kell elképzelni ezt az egészet?

A mobil gumiszerviz valójában egy mikrobuszba épített speciális szerelőműhely, ugyan azokkal a gépekkel felszerelve, mint a gumisműhelyek, annyi különbséggel, hogy sokkal praktikusabb megoldás. A mobil gumiszerelés szolgáltatásunk teljes körű, speciális szolgáltatást nyújt, mintha csak műhelybe vittük volna autóját.

Gumidefekt

A leggyakoribb eset, amiért szükség van ránk, az egy nem várt gumidefekt, amit a legtöbbször a gumik elhanyagoltsága okozza. Akkor válaszd ezt a szolgáltatásunkat, ha azonnali segítségre van szükséged. Természetesen egy defekt sosem jöhet jókor, de amint felhív minket, a lehető leggyorsabban igyekszünk az Ön segítségére sietni.  Előfordulhat sajnos, hogy az abroncs már nem javítható, de nem kell pánikba esni. A megfelelő méret leadásával kollégáink a telefonhívás után kiviszik, illetve felszerelik az új gumikat, hogy zökkenőmentesen folytathassa az útját.

Nyári és téli gumi szerelése

Autója szezonális átgumizását ott végezzük el, ahol Önnek a legkomfortosabb. Csupán annyit kell tennie, és máris elvisszük és felszereljük az Ön által megadott helyen. Ennél zökkenőmentesebben talán nem is lehetne megoldani, hiszen nincs értelme felesleges pénzt és időt pazarolni a gumi beszerzésére és várakozására. Azért is szeretik sokan a szezonális gumiszerelés szolgáltatást, hiszen az önellátó gépjárműnek köszönhetően gyakorlatilag bárhol lehetséges a szezonális gumiszerelés is. A gépek meghajtásához szükséges áramot, valamint a sűrített nagynyomású levegőt az aggregátor magának állítja elő.