Mobil gumis

A mobilgumis szolgáltatás mostanság egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ennek oka, hogy nem kell hosszú tömött sorokban várakozni a szerelőnél, és akár saját otthonukban is megjavítják autónkat, mellyel rengeteg időt spórolhatunk. Váratlan helyzetekben is bátran számíthatunk a mobil gumis szolgáltatásra, emellett árban sem tér el a normál szervizektől. Tudni kell, hogy a mobil gumiszerelők előtt nincs lehetetlen. Akár autópályán, vagy a mező közepén is orvosoljuk problémáját. Ehhez mindössze egy szakember és egy kisbuszba bújtatott speciális műhely szükséges.

 A mobil gumis szolgáltatásunk során nem csak a hirtelen fellépő problémákat tudjuk orvosolni, hanem akkor is az Önök segítségére vagyunk, ha nem értünk a kerékcseréhez, esetleg nincs időnk gumis műhelybe. Csak egy telefonhívásba kerül, majd a megbeszélt időpontban, és kollégáink az Ön otthonában, munkahelyén, irodájában, de akár a parkolóházban is megjavítják, illetve kicserélik gumiabroncsait.

A mobil gumiszerelőink az abroncs javítása mellett számos extra szolgáltatásokat nyújtunk az ügyfelek maximális kiszolgálása érdekében. Az autógumit érintő minden problémát orvosolunk, legyen szó akár kisebb lyukakról, durrdefektről, vagy szelephibáról. Komplett garnitúra cserét, felnire való felszerelést, de akár egyetlen kerék lecserélését is ránk bízhatod.

Amennyiben nem javítható a gumi, új gumival szereljük fel az autódat, akár egy autópálya szélén is. Amennyiben motorkerékpárral utazol, meghibásodás esetén s hátsó raktérben is beszállítjuk a szervizbe. 

Mobilgumis szolgáltatásunk alatt lehetőség van téli-nyári gumicserére is. Hiszen valljuk be, a gumik szezonális cseréje nem egy leányálom. Cipekedni, sorban állni, várakozni, majd ismét cipekedni. Ezzel szemben Önnek csak annyi dolga van, hogy felhívja a mobil gumiszervizünket és sokkal gyorsabban elvégezzük, mintha műhelybe ment volna.

Milyen előnyei vannak mobilgumis szolgáltatásunknak?

Ha nincs időd, nem értesz hozzá vagy csak szereted a kényelmet, akkor ez a szolgáltatás neked ajánlott. Nincsen várakozási idő, kényelmes, emellett gyors is, hiszen csupán egy telefont kell ejtened és máris házhoz megy a szakember. Válasszon kényelmes, egyszerű, gyors és kedvező árú szolgáltatást.

Lehetsz akár egy elfoglalt vállalkozó, kezdő autós, aki még sosem cserélt kereket vagy csak egy hirtelen bajba jutott utazó, mindössze egy telefon és úton van hozzád mobilgumis szolgáltatásunk!