Mobil gumis Érd

Egy defekt vagy egy gumiabroncs hiba elég kellemetlen dolog számunkra, és sajnos sokan egyedül meg se tudjuk oldani ezt a problémát. Lehet, hogy nem is értünk hozzá, még emelőt sem láttunk vagy, mert a kocsiban nincs is megfelelő szerszám.

Ezekben az esetekben segíthet rajtunk mobil gumis szolgáltatásunk, mely már Érden is segítséget tud nyújtani számunkra. Mobil gumiszervizünk legnagyobb előnyét az jelenti, hogy bármikor igénybe vehető, míg a hagyományos gumijavítókhoz maximum autómentővel juthat el egy defektes autó, de csak munkaidőben. 

Mobil gumisként elsődleges szolgáltatásunk a gumiszerelés, ezáltal gyors segítséget nyújtunk megsérült gumiabroncs esetén. Szervizautóink úgy vannak kialakítva, hogy a lehető legtöbb hasznos eszköz elférjen bennük, ráadásul aggregátorral is rendelkezik, így a kézi szerszámok mellett elektromos felszerelést is biztosítunk. Ezeknek köszönhetően lesz a munkák gyorsabb, és minőségibb, ráadásul autómentésre sincs szükségünk, aminek költsége nem igazán pénztárcabarát.

Mobil szervizes kocsink alkalmas durrdefektes abroncsok javítására is. Előfordulhat, hogy akkora kár érte az autógumit, hogy nem javítható, de ebben az esetben viszont pontos méret leadásával cseregumit biztosítunk.

Szolgáltatásunk alkalmas a legkülönfélébb méretű kerekek javítására is, mivel szervizautónkba beszerelt speciális műhelynek köszönhetően megtalálhatók a legkülönfélébb szerszámok. Így nem okozhat problémát szakembereinknek a nagyobb abroncsok javítása sem.

A korábbi években még sajnos az autópályás mentés is komoly gondokat okozott, hiszen sok esetben drága autómentésre is szükségünk volt, mikor a defektes autót elszállították. Mára már mobil gumiszervizünk megoldást jelenthet erre a problémára. Akár a helyszínen is megszűntethetjük a problémát, így a javítás után gondtalanul folytathatjuk tovább az utunkat. 

Szezonális gumicserére is van lehetőség a szolgáltatásunkon belül. A szezonális gumicsere meghosszabbítja az autógumik élettartamát. A téli kerekek keményebb anyagból készültek, más a gumikeverékük és más adalékanyagokat tartalmaznak, mint a nyáriak.

Mint látjuk, mobil gumis szolgáltatásunkra sokaknak szüksége lehet, hirtelen vészhelyet esetén, főleg ha önerőből nem tudjuk orvosolni a problémát. Érdemes elmenteni legalább egy mobil gumiszerviz elérhetőségét elmenti, ha problémánk adódna, és a leggyorsabb megoldásra van szükségünk.