Mobil gumis Dunakeszi

A rohanó hétköznapokban a karbantartással kapcsolatos teendők sok időt igényelnek. Ezért is számít egy nagyon hasznos szolgáltatásnak mobil gumiszervizünk. Ma már autósként is szívesen választunk olyan lehetőséget, amelyek esetén házhoz jön a szakemberünk. Mivel az autószerelés speciális felszeléseket igényel, így fontos, hogy minden szükséges berendezéssel rendelkezzen a szakember.

SOS mobilgumis szolgáltatásunk azért jött létre, hogy segítséget nyújthassunk váratlan problémák esetén. Ha defektet kapott, lepadkázta, megütötte felnijét, kátyúba hajtott, vagy kiszakadt a gumiabroncsa, szakembereink a lehető legrövidebb idő alatt érkeznek az Ön segítségére.

Miért válassza mobil gumis szolgáltatásunkat?

A lehető legkényelmesebb szolgáltatást nyújtjuk az Ön problémájára, hogy megkönnyítsük az utazással járó autógumival kapcsolatos problémáit, hiszen sajnos előfordulhat, hogy defektet kapunk. Ez sosem jöhet jókor, de szerelőink a telefonhívás után az Ön segítségére sietnek.

Mobil gumis szolgáltatásunk során egy mikrobuszba épített speciális szerelőműhely áll segítségünkre. Ugyanazokkal a gépekkel felszerelve, mint a gumisműhelyek. Ebben is megmutatkozik mobil gumis szolgáltatásunk előnye, hiszen alkalmas több autóval kapcsolatos karbantartási feladatok ellátására. 

Alapvető műszaki felkészültséggel számos kellemetlen helyzettől megmenthetjük magunkat, ám néha ez sem elég. Egyetlen dolog állhat a gondtalan utazásunkba, ami nem más, mint egy nem várt defekt. 

Ezen problémák megoldására jött létre mobil gumis szolgáltatásunk, melyben biztosítjuk a gumiabroncsok szervizelését és szezonális cseréjét ott, ahol Önnek a legkézenfekvőbb. A helyszíni szolgáltatásink előnye a hagyományos telephelyi szereléssel szemben, hogy gyorsabb szolgáltatási idővel oldjuk meg problémáját. 

Szolgáltatásunk kiterjed személygépjárművek defektjavítására, gumicseréjére, munkagépek defektjavítására illetve gumicseréjére, valamint szezonális gumiabroncs cserét is vállalunk kedvez áron.

Miért praktikusabb a mobil gumiszervíz, mint egy szerelőműhely?

Ügyfeleink kényelmesen elvégeztethetik a szezonális gumicserét, illetve a defektjavíttatást a helyszínen. Mobilszervizünk modern gépekkel van felszerelve, így ugyan azért az árért, és minőségben dolgozunk, mint egy átlagos gumiszerviz.

Bárhol előfordulhat az emberrel, hogy defektet kap, és valamely okból kifolyólag nem áll rendelkezésünkre pótkerék, vagy nem tudjuk meglazítani a csavarokat. Mobilgumi szolgáltatásunk többek között az ilyen esetekben hivatott segíteni.