Category

Michelin téli gumi

A Michelin gumigyártó több mint 125 éves múltra tekinthet vissza.

Az idők során nem csupán csak az utcai autózásokra, hanem autó- illetve motorsportokra is kiterjedted.

Az immár évtizedek óta a világ top 3 gumiabroncs gyártói közé tartozó francia Michelin évről évre újabb téli gumikat dobnak piacra, melyek kiváló ár-érték aránnyal, és megfelelő biztonsággal rendelkeznek

Melyek a legnépszerűbb Michelin téli gumi típusok?

A Michelin Alpin A4 az egyik legjobb, és nem utolsó sorban az egyik leggazdaságosabb téli gumi a mai piacon. Első számú választás, ha magas szintű biztonságot adó téli gumiabroncsra vágyunk. Felhasználói vélemények között szinte csak jókat találhatunk, kiválóan teljesít a téli csúszós útviszonyok között is. Kitűnő tapadás jellemzi a jégen, és a hóban, valamint rövid fékúttal és stabil úttartással rendelkezik.

A Michelin Alpin A5 a gyártó ötödik generációs téli gumiabroncsa. Rendkívül sikeres ebből a sorozatból. A Michelin direkt úgy alakította ki ezt az abroncsok, hogy még könnyebb lehessen vele az utazás az európai teleken. Nedves aszfaltra optimalizálták, de ettől függetlenül kiválóan megállja a helyét havas, csúszós, jeges valamint száraz útfelületeken egyaránt. Rendkívül jó kormányozhatósággal és hosszú futásteljesítménnyel rendelkezik.

A Michelin Primacy Alpin PA3 GRNX környezetvédelmi jelöléssel rendelkezik. Kedvelt téli gumiabroncsa a közép- illetve felső kategóriás autók számára. Magas színvonalat biztosít a vezetés alatt, valamint a komfortos érzés ad számunkra a használata.

A Michelin Agilis Alpin téli gumi a kisteherautók számára lett kifejlesztve. Áruszállítási feladatok megoldásában biztonságot és megfelelő mobilitást nyújt számunkra. Rendkívüli teherbírás és nagy ellenállás jellemzi mechanikai sérülésekkel szemben, valamint rendkívül hosszú élettartammal számolhatunk, ha emellett döntünk.

A Michelin Pilot Alpin PA4 azon nagy teljesítményű gumiabroncsok közé tartozik, melynek teljes szerkezetét úgy tervezték és fejlesztették, hogy a sportautók erős motorerejét meg a téli időjárási körülmények közben is hibátlanul működjenek. Fontos még tudni erről a modellről, hogy rendkívüli úttartás jellemzi még alacsony hőmérsékleten is.

A Michelin Latidude Alpin kiváló társ a téli utakon, hiszen kitűnő vízelvezetéssel rendelkezik. Jellemzői a kiemelkedően rövid fékút, valamint a remek kanyarvételi stabilitás. Az egyedi futófelületi blokkoknak köszönhetően még a legnagyobb hóban való utazás sem jelenthet akadályt, még a hegyi utakon is megfelelő kapaszkodóképességet biztosít. A hosszanti és ferde keresztirányú csatornák maximális biztonságot jelentenek az aquaplaning veszélye ellen.