175 65 R14 téli gumi akció

A 175 65 R14-es méret általban a kisebb városi autókra jellemző. Ilyen például a Citroen C2, a Fiat 500, a Volkswagen Golf, a Ford Fiesta, a Honda Civic, a Mazda 2, a Mercedes A, a Renault Megane vagy a Nisan Almera.

Ahogy közeledik a tél, ezekre az autókra is szükséges egy jó minőségű téli szettet vásárolni. 

Megpróbáltuk ebben a bejegyzésben összegyűjteni kategóriák szerint a legjobb 175 65 R14-es téli gumikat, melyeket a legjobb áron kaphatják meg. Ezekben biztosan nem fognak csalódni sem a tapadás, sem futásteljesítmény, sem üzemanyag takarékosságot tekintve.

Melyek a legjobbak a prémium minőségben?

A prémium árkategóriában két terméket tudunk nyugodt szívvel ajánlani. az egyik a Michelin márka egyik legkeresettebb gumiabroncsa, az Alphin A4. Érdekessége, hogy olyan hosszú futásteljesítménnyel rendelkezik, hogy egyelőre közel sem kerül ehhez a teljesítményhez más gumi gyártók abroncsai. Kitűnő a száraz és havas tapadása egyaránt, valamint az üzemanyag takarékossága is megfelelő.

A másik kiváló termék a prémium kategóriában a Dunlop Winter Response 2 téli gumi. Azért is szeretik nagyon, mert a legnagyobb erőssége a havas tapadás, valamint a kezelhetőség. Kiváló eredményeket mutatott latyakos, nedves, valamint havas útfelületen egyaránt. Kialakítása megfelelően komfortos, aminek köszönhetően rengeteg üzemanyagot takaríthatunk meg.

A középkategóriából az alábbiakat ajánljuk

Az egyik legjobb választás a középkategóriás gumiabroncsokból 175 65 R14- es méretben a japán Falken Eurowinter HS449. A nagy teljesítményű gumik egyik legjobbja az európai piacon. talán annyival marad le a prémium kategóriától, hogy a vizes és havas tapadás kissé elmard a többihez képest, de ennek ellenére még bőven lehet a legjobbak közé sorolni.  Alacsony zajszintje, száraz és jeges tapadási teljesítményei miatt választják a legtöbben.

Remek választás lehet még a kiváló teljesítményű Uniroyal MS plus 77 gumiabroncs is, mely nedves és havas úton a lehető legjobb tapadást biztosítja, ám szárazon és jeges úton egy kissé hátrább maradt a teljesítményében. Ezt a téli gumit a hosszú futásteljesítménye miatt kedvelik a legjobban.

Az olcsóbb kategóriájú gumiabroncsokból találhatunk megfelelőt.

Ilyen például a cseh Braum, mely évről évre fejlesztik abroncsaikat, hogy minél jobb minőséget dobjanak piacra. A Polaris 3 téli gumi megtalálható rendkívül kedvező áron, 175 65 R14-es méretben. Száraz, valamint havas felületen is remekül teljesített a teszteredményeken, komfortos utazást biztosít, valamint takarékos és hosszú futásteljesítménnyel rendelkezik.

Áruházunkban megtalálhatja a legjobb 175 65 R14- es méretű gumiabroncsokat, kiváló áron. ha bármi kérdése van, forduljon hozzánk nyugodt szívvel.